Oosthout binnendeuren
 
 
 
info over binnendeuren
 
magazine binnendeuren
 
 
 

Oosthout Doors: binnendeuren die je in huis moet hebben

Oosthout is sinds 1979 fabrikant van kwaliteitsdeuren. Vandaag is variatie in de interieurinrichting heel belangrijk. Daarom produceert ons bedrijf binnendeuren voor uiteenlopende woonstijlen. Dankzij ons gevarieerde aanbod van deuren in massieve houtsoorten, edele fineercombinaties, of kunstzinnige glascreaties wordt uw interieur altijd een blikvanger. Dit alles aangepast aan uw stijl en persoonlijkheid.

 

Binnendeuren van een unieke kwaliteit

Wij maken binnendeuren nog steeds volgens de regels van de kunst. Elke binnendeur die onze fabriek verlaat is gemaakt met een pen- en gatverbinding, in combinatie met verlijming. Deuren met onze prijs-kwaliteitverhouding vindt u nergens anders.

 

Vlotte levering van binnendeuren

De levertermijn van onze deuren is trouwens kort en flexibel. Zijn ze in stock, dan kunnen de deuren al binnen de week geleverd worden. In België geniet u als professionele klant van franco levering, zelfs vanaf één stuk. Of is het nog dringender? Kom je binnendeur gewoon afhalen bij ons in de fabriek! Geef het aantal en het type binnendeuren door, tot 36 uur op voorhand en wij maken ze klaar voor afhaling.